DOBRODOŠLI U NAŠ MALI BIZNIS KUTAK

Zašto biznis kutak?

Biznis kutak je odeljak posvećen svima onima koji žele da uplove u preduzetničke vode a možda nemaju hrabrosti to i da urade. Naš cilj je da na jednom mestu okupimo priče uspešnih preduzetnica i da im na primeru  žena koje su se odvažile za ovaj korak pružimo podršku, motivaciju i inspiraciju. 

dnevnik

jedne preduzetnice

od ideje do početka

Saznajte kroz koje sve procese bi trebalo da prođete pre nego što se odlučite za pokretanje samostalnog biznisa. Koliko podrške, strpljenja, administracije i vremena je potrebno da bi se vaši snovi ostvarili. 

Da li su godine ključne? Da li je ikada kasno za ovako nešto?

Ove i mnoge druge informacije dobićete kroz šaljive, motivacione i informativne blog postove inspirisane istinitom pričom i jedne mlade preduzetnice.

uspešne
priče

od ideje do uspeha

Inspirisane uspešnim pričama žena preduzetnica, ovaj odeljak namenjen je svima onima koji su ikada posumnjali u moć ženskog multitaskinga i balansiranja između privatnog i karijernog puta. 

Naš cilj je da ih podržimo i da sa vama podelimo neke od najlepših poslovnih priča na ovom području ali i šire i da vam pokažemo koliko je važno umrežavati se i podržavati druge u onome što vole da rade. 

Nemojte propustiti naše divne priče, a ukoliko imate da podelite neku sa nama, rado ćemo je prihvatiti.

lead manager

VIOLETA

Zaljubljenik u umetnost i nevladin sektor. Osoba čija je misija da dokaže svima da nema ničeg lepšeg od interdisciplinarnih veština i spajanja lepog i korisnog. Voli ljude, poslovanje i projekte, a perfekcionizam joj ne dopušta da otalja ni najsitniji zadatak.

 

CONTENT WRITER

svetlana

Mag za tastaturom i zaljubljenik u romantično pisanje. Naoružana administrativnim ali i kreativnim znanjem, a vešta u pregovaranju sa ljudima.  Iza sebe vuče iskustvo koje ne može stati u 100 prtljaga, a u slobodno vreme mašta o razvijanju svojih zanatskih veština.

 

-BUSINESS POTRČKO-

naši DOGAĐAJI

sve business informacije na jednom mestu

Prijavite se na naš newsletter i saznajte na vreme kakve događaje vam spremamo.

-business potrčko-

podelite s prijateljima

exclusive

social media promotions